Ο Ανδρεας μαγειρας σε καραβι μου εδωσε την βασικη συνταγη παγωτου που φτιαχνει ο ιδιος και που προσθετει φρεσκα φρουτα. Εγω επελεξα να βαλω ροδακινα και μαρμελαδα ροδακινο στο ενα μερος του παγωτου και στο υπολοιπο μερεντα με σταγονες κουβερτουρας γαλακτος. Ενα πανευκολο και νοστιμοτατο παγωτο που ο καθενας με την δικη του φαντασια και γουστο μπορει να προσθεσει οτι θελει.. Η επιλογη δικη σας!!!
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΛΑΚΗ ΥΦΗ
Γρηγορο Καιμάκι Παγωτό Χωρίς Παγωτομηχανή ΧΩΡΙΣ Ανακατέματα Χωρίς να Κρυσταλιάζει
Παγωτο Βανίλια Χωρις Παγωτομηχανη