Το πιο τεμπέλικο, γρήγορο,εύκολο και πεντανόστιμο προφιτερόλ που θα φτιάξεις για την οικογένεια σου και τους φίλους σου.
Σε ενα κατσαρολακι ζεσταινουμε την κρεμα γαλακτος
και μολις ερθει σε σημειο βρασμου αφαιρουμε απο την φωτια και προσθετουμε την κομματιασμενη κουβερτουρα.
Ανακατευουμε πολυ καλα να λιωσει η κουβερτουρα και την αφηνουμε στην ακρη.
Κοβουμε τα κρουασανακια και τα βαζουμε ειτε σε ενα μεγαλο μπολ ειτε τα μοιραζουμε σε ατομικα μπολακια.
Ριχνουμε την γκαναζ πανω απο τα κρουασανακια και παγωνουμε το γλυκο μας στο ψυγειο.
Προαιρετικα αν θελουμε διακοσμουμε το γλυκο μας με σαντιγι και γλασσαρισμενα κερασακια.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα