ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
αλευρι φαριν απ 185 γρ. κοσκινισμενο
κακαο 2 κ.σουπας γεματες αγλυκο κοσκινισμενο
ζαχαρη 220 γρ.
αβγα 4
κουβερτουρα 50 γρ.σταγονες
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
ζαχαρη 100 γρ.
νερο 200 ml
κονιακ 1 σφηνακι η’οποιο αλλο ποτο της αρεσκειας σας
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΓΕΜΙΣΗ
κουβερτουρα γαλακτος 80 γρ.
κουβερτουρα πραλινα 170 γρ.
κρεμα γαλακτος 200 ml
κουβερτουρα 50 γρ.σταγονες
φυστικια αιγινης 50 γρ. ψιλοκομμενα
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 2η ΓΕΜΙΣΗ
κουβερτουρα λευκή 250 γρ.
κρεμα γαλακτος 200 ml
κουβερτουρα 50 γρ.σταγονες
φυστικια αιγινης 50 γρ.
Γλασαρισμενα κερασακια 50 γρ. ψιλοκομμενα
κρεμα γαλακτος 400 ml χτυπημενη σε σφιχτη σαντιγι για τις δυο κρεμες
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
φυστικια αιγινης 120 γρ. τριμμενα
κρεμα γαλακτος 150 ml
κουβερτουρα γαλακτος 200 γρ.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα