ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ
βουτυρο 125 γρ. αγελαδος σε θερμοκρασια δωματιου
ζαχαρη 1 νεροποτηρο
αβγα 2 σε θερμοκρασια δωματιου
γαλα 1/2 νεροποτηρο φρεσκο 200 ml
βανιλια 1 καψουλα
αλευρι φαριν απ 250 γρ. κοσκινισμενο
μπεικιν παουντερ 2 κ.γλυκου γεματα
κακαο 2 1/2 κ.σουπας γεματες αγλυκο κοσκινισμενο
κονιακ 1 σφηνακι
σοκολατα γαλακτος 100 γρ. νιφαδες
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
βουτυρο 100 γρ. αγελαδος
κουβερτουρα 175 γρ.λευκη
ζαχαρουχο γαλα 199 γρ.η’152 ml
χρωμα ζαχαροπλαστικης 3-4 σταγονες κοκκινο (προαιρετικα)
αμυγδαλο 35 γρ.φιλε καβουρντισμενο
μπισκοτα 10 πτι μπερ τριμμενα σε σκονη
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ
βουτυρο 250 γρ. αγελαδος σε θερμοκρασια δωματιου
ζαχαρη αχνη 500 γρ. κοσκινισμενη
εσανς βανιλιας 1 κ.γλυκου
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ
ζαχαρη αχνη 800 γρ. καλης ποιοτητας
γλυκοζη 1/2 της κουπας -140 γρ.
γλυκερινη 1 κ.σουπας βρωσιμη
νερο 1/4 της κουπας κρυο -50 γρ.
ζελατινη 15 γρ. σε σκονη
βουτυρο 25 γρ.φυτικο Super fresco
βανιλια 1 κ.γλυκου σε υγρη μορφη
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα