Τραγανα μπουτακια πανε κοτοπουλου στο φουρνο με μυρωδικα και τυρι πεκορινο
στο παναρισμα τους για εξτρα νοστιμια...
Απολαυστε τα!!!
Συστατικά
κοτοπουλο 8 κοπανακια
αυγα 2 χτυπημενα ελαφρα
αλευρι 150 γρ.περιπου
φρυγανια τριμμενη 100 γρ. περιπου
πεκορινο 100 γρ.τυρι τριμμενο
αλατι
mix πιπεριων
σκορδο 1 κ.γλυκου σκονη
Μέθοδος Εκτέλεσης
Αφου πλυνουμε και στεγνωσουμε πολυ καλα τα κοπανακια μας σε απορροφητικο χαρτι, εχουμε ετοιμασει σε διαφορετικα μπολ αλευρι,αυγα και φρυγανια οπου μεσα στην φρυγανια εχουμε ριξει το τριμμενο τυρι και ολα τα υπολοιπα μυρωδικα και τα ανακατευουμε πολυ καλα.
Παιρνουμε ενα ενα κοπανακι κοτοπουλου και το αλευρωνουμε πολυ καλα,
κατοπιν το βουταμε στο αυγο και απο τις δυο πλευρες
και τελος απο την φρυγανια.
Συνεχιζουμε την ιδια διαδικασια μεχρι να τελειωσουν τα μπουτακια.
Τοποθετουμε στην λαμαρινα του φουρνου μας οπου εχουμε στρωσει αντικολλητικη λαδοκολλα ολα τα κοπανακια
και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 170 βαθμους στον αερα
μεχρι να παρουν ενα ωραιο χρυσοκιτρινο χρωμα με τραγανη κρουστα.
Σερβιρουμε με σαλατα εποχης και πατατουλες τηγανιτες.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
Εξοχικο Κοτοπουλο στη Λαδοκολλα
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ