ΜΠΟΥΦΕΣΠΟΥΛΕΡΙΚΑ

ΤΡΑΓΑΝΑ ΠΑ’Ι’ΔΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΓΩΓΩΣ!!!

Τραγανα,πικαντικα πα'ι'δακια κοτοπουλου παναρισμενα με κορν φλεικς στο φουρνο αφηνουν μια ιδιαιτερη ξεχωριστη μα πεντανοστιμη γευση στον ουρανισκο. Τολμηστε να τα δοκιμασετε!!!!

svg60
Μερίδες: 2 άτομα
Μέτριο

Συστατικά

  • παϊδάκια κοτόπουλο 900 γρ.
    μαγιονεζα 2 γερες κ.σουπας brava
    μουσταρδα 2 γερες κ.σουπας brava
    σκορδο 2 σκ.ψιλοκομμενες
    καρινο 1 κ.σουπας γεματη για κοτοπουλο
    μελι 1 γερη κ.σουπας
    αλατι
    τυρι 200 γρ.σκληρο τριμμενο
    κορν φλεικς 150-170 γρ.

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Βαζουμε τα πλυμενα και χωρις νερα πα'ι'δακια σε μπολ,τα αλατιζουμε καλα,ριχνουμε το καρινο,
  2. μουσταρδα,μαγιονεζα,το ψιλοκομμενο σκορδο
  3.  τα ανακατευουμε πολυ καλα και τα βαζουμε στο ψυγειο για 1 ωριτσα να μαριναριστουν.
  4. Στην συνεχεια κοβουμε στο μουλτι τα κορν φλεικς και τα ανακατευουμε με το τρυμμενο τυρι.
  5. Βγαζουμε το κοτοπουλο απο το ψυγειο,ριχνουμε το μελι,
  6. ανακατευουμε,και παιρνουμε ενα ενα κομματι και το παναρουμε στα κορν φλεικς.
  7. Τα βαζουμε σε λαμαρινα του φουρνου μας οπου εχουμε στρωσει λαδοκολλα και την εχουμε αλειψει με ελαιολαδο,τα ψεκαζουμε με ελαιολαδο
  8.  και τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στον αερα στους 180 βαθμους για 1 ωρα περιπου αναλογα τον φουρνο μας.
  9. Τα σερβιρουμε ζεστα,με μουσταρδα και μαγιονεζα στο πιατο και σαλατα εποχης!!!
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 20 Νοεμβρίου 2013