

ΤΡΑΓΑΝΑ ΠΑ’Ι’ΔΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΓΩΓΩΣ!!!
Τραγανα,πικαντικα πα'ι'δακια κοτοπουλου παναρισμενα με κορν φλεικς
στο φουρνο αφηνουν μια ιδιαιτερη ξεχωριστη μα πεντανοστιμη γευση στον ουρανισκο.
Τολμηστε να τα δοκιμασετε!!!!
Συστατικά
- παϊδάκια κοτόπουλο - 900 γρ.
- μαγιονεζα - 2 γερες κ.σουπας brava
- μουσταρδα - 2 γερες κ.σουπας brava
- σκορδο - 2 σκ.ψιλοκομμενες
- καρινο - 1 κ.σουπας γεματη για κοτοπουλο
- μελι - 1 γερη κ.σουπας
- αλατι
- τυρι - 200 γρ.σκληρο τριμμενο
- κορν φλεικς - 150-170 γρ.
Εκτέλεση
- Βαζουμε τα πλυμενα και χωρις νερα πα'ι'δακια σε μπολ,τα αλατιζουμε καλα,ριχνουμε το καρινο,
- μουσταρδα,μαγιονεζα,το ψιλοκομμενο σκορδο
- τα ανακατευουμε πολυ καλα και τα βαζουμε στο ψυγειο για 1 ωριτσα να μαριναριστουν.
- Στην συνεχεια κοβουμε στο μουλτι τα κορν φλεικς και τα ανακατευουμε με το τρυμμενο τυρι.
- Βγαζουμε το κοτοπουλο απο το ψυγειο,ριχνουμε το μελι,
- ανακατευουμε,και παιρνουμε ενα ενα κομματι και το παναρουμε στα κορν φλεικς.
- Τα βαζουμε σε λαμαρινα του φουρνου μας οπου εχουμε στρωσει λαδοκολλα και την εχουμε αλειψει με ελαιολαδο,τα ψεκαζουμε με ελαιολαδο
- και τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στον αερα στους 180 βαθμους για 1 ωρα περιπου αναλογα τον φουρνο μας.
- Τα σερβιρουμε ζεστα,με μουσταρδα και μαγιονεζα στο πιατο και σαλατα εποχης!!!