Κόβουμε κομμάτια αλουμινόχαρτου και τοποθετούμε μέσα από μία φέτα τυρί (πάχος 1 εκατοστού). Ρίχνουμε πάνω λίγη ρίγανη και ελαιόλαδο και κλείνουμε το αλουμινόχαρτο. Το βάζουμε σε προθερμασμένο δυνατό φούρνο για 15-20 λεπτά. Είναι εξαίρετος μεζές. Εναλλακτικά μπορούμε να προσθέσουμε και από μία φέτα ντομάτας αλλα και ροδελλες πρασινης πιπεριας.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως
Σαγανακι Κανταιφι Διαφορετικο
Εξοχικο Κοτοπουλο στη Λαδοκολλα