Αρχική
Όλες οι συνταγές
Κατηγορίες
Μετρητές
Δοσομετρητής
Θερμιδομετρητής
Συμβουλές
Επικοινωνία
Έλα στο κανάλι μου
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΒΙΝΤΕΟ
ΜΕΖΕΔΕΣ
ΦΕΤΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
ΓΛΥΚΑ
ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΝΟΥΤΕΛΑ-ΦΡΑΟΥΛΑ
Γωγώ Γρηγοριάδου
Επικοινωνία
Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο YouTube κανάλι μου κάνοντας κλικ εδώ
Περισσότερα
Αρχική
Όλες οι συνταγές
Κατηγορίες
Μετρητές
Δοσομετρητής
Θερμιδομετρητής
Συμβουλές
Επικοινωνία
Έλα στο κανάλι μου
ΜΠΟΥΦΕΣ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
ΤΥΡΟΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ!!!
40
Μερίδες:
24 κομμάτια
Μέτριο
Συστατικά
ανθότυρο
1 κιλό φρέσκο
δυοσμο
2 κ.σ. φρέσκος ψιλοκομμένος
αβγα
4 χτυπημένα
αλατι
πιπερι
φρεσκοτριμμένο
αλευρι
που φουσκώνει μόνο του(όσο σηκώσει)
Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε μπολ θρυμματίζουμε το ανθότυρο με πιρούνι, προσθέτουμε κατά βούληση αλατοπίπερο, τα χτυπημένα αυγά και το δυόσμο.
Ανακατεύουμε πολύ καλά με σπάτουλα ή με το χέρι.
Λίγο λίγο προσθέτουμε στο μπολ με τα ανακατεμένα υλικά κουταλιές αλεύρι
μέχρι το μείγμα να πλάθεται σε κεφτεδάκια και να μην κολλάει στο χέρι.
Σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα αραδιάζουμε τα τυροκεφτεδάκια, δίνοντάς τους το σχήμα που θέλουμε (πλακέ ή στρογγυλό).
Στη συνέχεια, τα αλείφουμε χρησιμοποιώντας πινέλο με λίγο ελαιόλαδο
και τα ψήνουμε στους 180ο C, στις αντιστάσεις, για 20΄, μέχρι να ροδίσουν.
ΥΓ:Εγω τα εψησα στον αερα 20 λεπτα,γιατι στις αντιστασεις οπως γραφει η συνταγη δεν εβλεπα φως..
Επισης μπορειτε να βαλετε οτι τυρι θελετε,σιγουρα θα ειναι πιο νοστιμα ακομα.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 1 Δεκεμβρίου 2011
Η συνταγη ειναι της Αργυρως Μπαρμπαριγου
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΖΥΜΕΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
ΖΥΜΕΣ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ ΤΥΡΕΝΙΑ ΤΑΡΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΟΥ!!!
ΑΡΧΙΚΗ
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ!!!
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως