Ενα φανταστικα πεντανοστιμο,πικαντικο φαγητο με χρωματα και αρωματα
που θα σας ξετρελανει.....
Απολαυστε το!!!
Συστατικά
χοιρινο 800 γρ. χωρις κοκαλο (για κατσαρολα)πλυμενο και κομμενο σε μετριες μπουκιες.
κρεμμυδι 2 μεγαλα ξερα κομμενα σε φετες
σκορδο 2 σκ. ψιλοκομμενες
πιπεριες 3 πρασινες η’χρωματιστες κομμενες σε ροδελες
μανιταρια 250 γρ. κονσερβας σε φετες
κοκκινα φασολια 250 γρ. κονσερβας
καλαμποκι 250 γρ. κονσερβας
αλατι
ελαιολαδο
πιπερι φρεσκοτριμμένο
τσιλι 1/4 κ.γλυκου
μπουκοβο 1 κ.σουπας γλυκο
χυμο ντοματας 500 γρ.
πελτε ντοματας 1 κ.σουπας
ζαχαρη 1 κ.γλυκου
λευκο κρασι 180 ml
νέρο 200 ml ζεστο
Μέθοδος Εκτέλεσης
Ζεσταινουμε σε κατσαρολα το ελαιολαδο και προσθετουμε το κρεας.
Το σωταρουμε μεχρι να δουμε οτι αρχιζει να αποκτα λιγο χρωμα.
Τοτε προσθετουμε τα κρεμμυδια με το σκορδο ανακατευουμε,
προσθετουμε τις πιπεριες τα μανιταρια,και τα σωταρουμε ολα μαζι μεχρι να μαραθουν τα λαχανικα.
Προσθετουμε ολα τα μυρωδικα, (εκτος απο το αλατι το οποιο προσθετουμε παντα στο τελος)και σβηνουμε με το κρασι.
Αφηνουμε να εξατμιστει το αλκοολ και προσθετουμε τις ντοματες την ζαχαρη και τελος το ζεστο νερο.
Χαμηλωνουμε την φωτια και σιγοβραζουμε το φαγητο μεχρι να μαλακωσει το κρεας.
Αφου εχει γινει το κρεας προσθετουμε τα φασολια με το καλαμποκι το αναλογο αλατι
και τα αφηνουμε να βρασουν 5 -10 λεπτα το πολυ ολα μαζι και το φαγητο μας ειναι ετοιμο με πηχτη πηχτη σαλτσουλα.
Το συνοδευουμε με πατατες τηγανιτες,με πουρε πατατας,ρυζι και μπολικο ψωμακι και κρασακι.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ