ΓΛΥΚΑΚΕΙΚΜΠΟΥΦΕΣ

ΥΠΕΡΟΧΑ MUFFINS ΦΡΟΥΤΩΝ

Υπεροχα,μυρωδατα,γευστικα,πεντανοστιμα muffins  φρουτων που δεν σταματας στο ενα κομματι.. Για γενεθλια,μπουφεδες και διαφορες αλλες εκδηλωσεις ιδανικοτατα!!!

svg60
Μερίδες: 22 κομμάτια
Πολύ εύκολο

Συστατικά

  • Καλαμπολελαιο 200 ml
    Ζαχαρη καστανη 150 γρ.
    Αβγα 4 τεμ.
    Πορτοκαλι πολτοποιημενο (την ψιχα) 1 τεμ.
    Μανταρινια πολτοποιημενα (την ψιχα τους) 2 τεμ.
    Μπανανες πολτοποιημενες 2 τεμ.(μικρες)
    Μηλο πολτοποιημενο 1 τεμ.
    Βανιλιες 2 καψουλακια
    Μπισκοτα γεμιστα με κρεμα μπανανα θρυμματισμενα χωρις την γεμιση (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ) 200 γρ.
    Αλευρι φαριν απ 500 γρ.
    ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ FROSTING ΤΥΡΙΟΥ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΑ MUFFINS
    Τυρι κρεμα 400 γρ.
    Βουτυρο αγελαδος σε θερμοκρασια δωματιου κομμενο σε κυβους 170 γρ.
    Ζαχαρη Αχνη 290 γρ.
    Βανιλιες 2 καψουλακια
    Την γεμιση απο τα μπισκοτα

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Σε βαθυ μπολ βαζουμε το καλαμποκελαιο με την ζαχαρη και με τον αβγοδαρτη χτυπαμε οσο μπορουμε να λιωσει η ζαχαρη.
  2. Στην συνεχεια προσθετουμε ενα ενα τα αυγα χτυπωντας τα πολυ καλα.
  3. Κατοπιν προσθετουμε τα πολτοποιημενα φρουτα με τις βανιλιες συνεχιζοντας το ανακατεμα.
  4. Προσθετουμε τα θρυμματισμενα μπισκοτα
  5. Και τελος το αλευρι ανακατευοντας πολυ καλα.
  6. Μοιραζουμε το μιγμα σε 22 ατομικες θηκες για μαφιν.Τις ακουμπαμε επανω σε λαμαρινα του φουρνου μας.
  7. Τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 175 βαθμους στον αερα για 20 λεπτα.(αναλογα το φουρνο μας)
  8. Οσο ψηνονται τα μαφινς βαζουμε στον καδο του μιξερ την αχνη ζαχαρη με το βουτυρο και τα χτυπαμε μεχρι να αφρατεψουν.
  9. Κατοπιν προσθετουμε την κρεμα απο τα μπισκοτα,τις βανιλιες και την κρεμα τυριου.
  10. Χτυπαμε πολυ καλα μεχρι να αφρατεψει το μιγμα και διογκωθει.
  11. Το τοποθετουμε στο ψυγειο να σταθεροποιηθει και στην συνεχεια με κορνε ζαχαροπλαστικης γαρνιρουμε και στολιζουμε τα myffins.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 1 Δεκεμβρίου 2018