Σε μια λεκανιτσα βαζουμε το αλευρι,την μαγια,ζαχαρη, αλατικαι ριχνουμε σιγα σιγα το γαλα,ανακατευουμε και ζυμωνουμεωστε να δουμε μια ευκολοπλαστη ζυμη.
Την σκεπαζουμε με μια πετσετα και την αφηνουμε για 1 ωρα και 20 λεπτανα φουσκωσει.Στην συνεχεια λαδωνουμε το μεγαλο ταψι του φουρνου μας, την απλωνουμεκαι πιεζουμε με τα δαχτυλα μας την ζυμη να φτασει στα τοιχωματα του ταψιου,
και μετα τοποθετουμε τα υλικα της αρεσκειας μας.
Την ψηνουμε στους 180 βαθμους για 1/2 ωρα στον αερα.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 27 Δεκεμβρίου 2010
ΤΙP: Η δοση για την ζυμη που σας δινω ειναι για το μεγαλο ταψι της κουζινας,αν θελετε λιγοτερη ποσοτητα καντε την μιση δοση και βαλτε τη σε ταψι Νο 32.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια