

- 60 λεπτά Χρόνος Εκτέλεσης
- 12 κομματια Μερίδες
- 2 Βαθμός Δυσκολίας
Συνταγής
Εκτύπωση
ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ..ΑΠΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗ!!!
Συστατικά
Εκτέλεση
- Σε μια λεκανιτσα βαζουμε το αλευρι,την μαγια,ζαχαρη, αλατι
και ριχνουμε σιγα σιγα το γαλα,ανακατευουμε και ζυμωνουμε
ωστε να δουμε μια ευκολοπλαστη ζυμη. - Την σκεπαζουμε με μια πετσετα και την αφηνουμε για 1 ωρα και 20 λεπτα
να φουσκωσει.
Στην συνεχεια λαδωνουμε το μεγαλο ταψι του φουρνου μας, την απλωνουμε
και πιεζουμε με τα δαχτυλα μας την ζυμη να φτασει στα τοιχωματα του ταψιου, - και μετα τοποθετουμε τα υλικα της αρεσκειας μας.
- Την ψηνουμε στους 180 βαθμους για 1/2 ωρα στον αερα.
ΤΙP: Η δοση για την ζυμη που σας δινω ειναι για το μεγαλο ταψι της κουζινας,αν θελετε λιγοτερη ποσοτητα καντε την μιση δοση και βαλτε τη σε ταψι Νο 32.