ΚΡΕΑΤΙΚΑΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΣ!!!

svg30
Μερίδες: 2 άτομα
Μέτριο

Συστατικά

  • μπριζολες 2 χοιρινες
    κρεμμυδι 1 ξερο
    πιπερια 1 πρασινη
    μανιταρια 1 κονσερβα
    λευκο κρασι 1/2 ποτηρακι του κρασιου
    μουσταρδα 1 κ.σουπας
    χυμο πορτοκαλι 1 πορτοκαλι
    χυμό λεμόνι 1 λεμονι
    αλατι
    πιπερι
    ριγανη

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Πλενουμε τις μπριζολες,ριχνουμε αλατακι, πιπερακι,ριγανη και βαζουμε  ενα τηγανι αντικολλητικο γκριλ να ζεσταθει πολυ καλα και βαζουμε  τις μπριζολες να μισοψηθουν και απο τις δυο μεριες.
  2. Στην συνεχεια ριχνουμε κρεμμυδι,πιπερια και μανιταρια κομμενα σε φετες και τα σωταρουμε μεσα στις μπριζολες μεχρι να μαραθουν(εκει μοσχομυριζει το σπιτι)
  3.  και στην συνεχεια ριχνουμε το κρασι,
  4. και τελος τον χυμο πορτοκαλιου λεμονιου και την μουσταρδα οπου τα εχουμε βαλει ολα μαζι ανακατεμενα και τα ριχνουμε μεσα στις μπριζολες 
  5. και τα αφηνουμε να βρασουν για ενα 5λεπτο.Τις συνοδευουμε για πιο λαιτ με ρυζακι.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 13 Ιανουαρίου 2011