ΓΛΥΚΑΠΑΣΧΑΛΙΝΑ

ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΝΟΥΤΕΛΑ-ΦΡΑΟΥΛΑ

Ευκολο,γρηγορο,δροσερο μα πανω απ'ολα πεντανοστιμο γλυκο ψυγειου με γευση  Νουτελα-Φραουλα. Υπεροχος συνδυασμος υλικων που θα λατρεψετε.

svg30
Μερίδες: 9
Πολύ εύκολο

Συστατικά

  • Σφολιατινια 36 τεμ.
    Νουτελα 200 γρ.
    Σταγονες σοκολατας με γευση φραουλα 200 γρ.
    Σταγονες σοκολατας γαλακτος 100 γρ.
    Κρεμα γαλακτος πολυ παγωμενη με 35% λιπαρα χτυπημενη σε σαντιγι 400 ml.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ
    Κρεμα γαλακτος πολυ παγωμενη με 35% λιπαρα χτυπημενη σε σαντιγι 600 ml.
    Αχνη ζαχαρη 4 κουτ.σουπας γεματες

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Χτυπαμε στο μιξερ τα 400 ml κρεμα γαλακτος σε σαντιγι και την χωριζουμε σε 2 ισα μερη.
  2. Λιωνουμε σε μπεν μαρι η'σε φουρνο μικροκυματων τα 100 γρ. σταγονες φραουλας και αφηνουμε να πεσει εντελως η θερμοκρασια τους.
  3. Στο ενα μερος σαντιγις προσθετουμε τις λιωμενες σταγονες φραουλας και ανακατευουμε.
  4. Προσθετουμε τα 50 γρ.σταγονες φραουλας και τα 50 γρ.σταγονες γαλακτος και ανακατευουμε.
  5. Στο αλλο μισο μερος σαντιγις προσθετουμε την νουτελα ανακατευουμε.
  6. Και τελος προσθετουμε τα υπολοιπα 50 γρ.σταγονες φραουλας και τα 50 γρ.σταγονες γαλακτος και ανακατευουμε.
  7. Σε ταψακι 25χ25 στρωνουμε για βαση 12 σφολιατινια.
  8. Απο πανω στρωνουμε οποια κρεμα σαντιγις θελουμε
  9. Καλυπτουμε πανω απο την κρεμα αλλη μια στρωση με σφολιατινια
  10. Στρωνουμε την δευτερη κρεμα
  11. Καλυπτουμε με αλλη μια στρωση σφολιατινια
  12. Χτυπαμε στο μιξερ τα 600 ml κρεμα γαλακτος με 4 γεματες κουταλιες σουπας ζαχαρη αχνη σε αφρατη σαντιγι
  13. και τελος καλυπτουμε το γλυκο μας.Διακοσμουμε το γλυκο αναλογα το γουστο μας.
  14. Παγωνουμε το γλυκο τουλαχιστον 3 ωρες στο ψυγειο μας.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 28 Ιουνίου 2020