ΠΑΓΩΤΑ

ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ!!! (ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ)

Ο Ανδρεας μαγειρας σε καραβι μου εδωσε την βασικη συνταγη παγωτου που φτιαχνει ο ιδιος και που προσθετει φρεσκα φρουτα. Εγω επελεξα να βαλω ροδακινα και μαρμελαδα ροδακινο στο ενα μερος του παγωτου και στο υπολοιπο μερεντα με  σταγονες κουβερτουρας γαλακτος. Ενα πανευκολο και νοστιμοτατο παγωτο που ο καθενας με την δικη του φαντασια και γουστο μπορει να προσθεσει οτι θελει.. Η επιλογη δικη σας!!!

svg40
Μερίδες: 4 άτομα
Εύκολο

Συστατικά

  • φυτικη κρεμα 1 κουτι 500 γρ.παγωμενη
    ζαχαρουχο γαλα 1 κουτι 400 γρ.παγωμενο
    κρεμα γαλακτος 1 κουτι 400 γρ.παγωμενη
    ροδακινα 3 ξεφλουδισμενα και κομμενα σε κυβους
    μαρμελαδα 4 κουτ.σουπας ροδακινο
    μερεντα 1 κουτι 200 γρ.
    κουβερτουρας 100 γρ.σταγονες γαλακτος

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Βαζουμε στον καδο του μιξερ την φυτικη κρεμα,το ζαχαρουχο γαλα,την κρεμα γαλακτος
  2.  και χτυπαμε στην δυνατη ταχυτητα του μιξερ για 5 μονο λεπτα μεχρι να δουμε οτι το μιγμα εχει διογκωθει και αφρατεψει.
  3. Αδειαζουμε σε ταπερ το κλεινουμε και το τοποθετουμε στην καταψυξη για 1 μονο ωρα. Οταν το βγαλουμε το ξαναχτυπαμε για αλλα 5 λεπτα παλι σε δυνατη ταχυτητα και τοτε προσθετουμε μεσα οτι μας αρεσει ανακατευουμε  με σπατουλα,βαζουμε σε μπολ και μετα καταψυξη για καλο παγωμα και μετα για φαγωμα.Εγω το χωρισα σε 2 μερη και εκανα 2 γευσεις.στο ενα φρεσκα ροδακινα με μαρμελαδα ροδακινο,
  4. και στο αλλο μερεντα με σταγονες κουβερτουρα γαλακτος
  5. πολυ ωραιο παγωτο.. Δοκιμαστε το!!!!
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 30 Ιουνίου 2013