ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΟΥ!!!

Φανταστικα μυρωδατα και γευστικα μπισκοτα,με ολα τα αρωματα του τσουρεκιου πιστεψτε με δεν θα αφησουν κανεναν αδιαφορο.... Δοκιμαστε τα!!!

svg40
Μερίδες: 123 κομμάτια
Εύκολο

Συστατικά

  • καλαμποκελαιο 3 νεροποτηρα
    γαλα 1 νεροποτηρο εβαπορε αραιωμενο με νερο
    ζαχαρη 1 1/2 νεροποτηρο
    Ξυσμα απο πορτοκαλι και χυμο απο 2 μετρια πορτοκαλια
    μαχλεπι 1 κ.σουπας
    μαστιχα 1 κ.γλυκου
    κακουλε 1 πρεζα
    σοδα 1 κ.γλυκου διαλυμενη στον χυμο πορτοκαλιου
    μπεικιν παουντερ 1 φ.
    βανιλια 3
    αλευρι 1.340 κιλο για ολες τις χρησεις

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Βαζουμε σε λεκανη ολα τα υλικα εκτος το αλευρι και ανακατευουμε πολυ καλα με το χερι μας τα υλικα να διαλυθουν και να ενωθουν.
  2. Κατοπιν ριχνουμε σιγα σιγα το αλευρι
  3.  και ζυμωνουμε για να εχουμε μια ζυμη μαλακη που δεν κολλαει στα χερια.
  4. Η ζυμη τριβεται γι'αυτο παιρνουμε ενα μερος ζυμης στα χερια μας το πλαθουμε μπαλα την τοποθετουμε στον παγκο εργασιας μας την πιεζουμε με την παλαμη μας σε παχος 5-7 χιλ. και με κουπ πατ τα κοβουμε σε σχεδια που θελουμε.
  5. Τα τοποθετουμε σε λαμαρινα του φουρνου μας στρωμενη με λαδοκολλα
  6.  και τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για 15 λεπτα.
  7. Τα αφηνουμε να κρυωσουν πολυ καλα και τα τοποθετουμε σε ταπερ η'μεταλλικα κουτια καλα κλεισμενα.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 20 Δεκεμβρίου 2013