ΖΥΜΑΡΙΚΑΠΟΥΛΕΡΙΚΑ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ NOODLES!!!

Ενα νοστιμοτατο  φαγητο με εξτρα γευση που δινει η κρεμα βαλσαμικου της  Mediterranean Foods Sa Brava με γευση πορτοκαλι και λεμονι. Απολαυστε το!!!

Συστατικά

  • κοτοπουλο 500 γρ.φιλετο στηθος κομμενο σε λωριδες
    καλαμποκι 150 γρ. βρασμενο
    φασολακια 150 γρ. πρασινα βρασμενα κομμενα σε καρε
    αρακα 150 γρ. βρασμενο
    μανιταρια 230 γρ. κονσερβας σε φετες
    πρασινη πιπερια 1 κομμενη σε καρε
    ντοματίνια 200 γρ. πολυχρωμα
    κρεμμυδι 1 ξερο χοντροκομμενο
    σκορδο 2 σκ. ψιλοκομμενες
    σουσαμι 90 γρ.
    κρεμα βαλσαμικου 1 κ.σουπας με πορτοκαλι και λεμονι
    ελαιολαδο
    αλατι
    mix πιπεριων φρεσκοτριμμένο
    τζιντζερ σε σκονη κατα βουληση
    καρυ κατα βουληση
    τσιλι 1 πρεζα
    noodles 250 γρ.

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Σε αντικολλητικο βαθυ τηγανι ζεσταινουμε ελαχιστο ελαιολαδο και σωταρουμε το κοτοπουλο
  2. μεχρι να αλλαξει χρωμα (ασπρισει)
  3. Κατοπιν προσθετουμε το σουσαμι
  4.  και τα σωταρουμε ολα μαζι μεχρι να παρουν χρωματακι.
  5. Κατοπιν προσθετουμε ολα μας τα λαχανικα.
  6. Με ενα πιρουνι , αφου μαραθουν τα λαχανικα μας πιεζουμε τα ντοματινια να βγαλουν τα ζουμια τους και ανακατευουμε να μαραθουν και μαλακωσουν σχετικα ολα τα λαχανικα.
  7. Τοτε προσθετουμε την κρεμα βαλσαμικου,και ολα τα μυρωδικα μας.
  8. Ανακατευουμε και προσθετουμε τα βρασμενα και στραγγισμενα noodles.
  9. Ανακατευουμε να ενωθουν ολα μας τα υλικα και σερβιρουμε οσο ειναι ζεστο το φαγητο μας.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 16 Απριλίου 2016