ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΤΥΡΟΣΑΛΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ!!!

Για τους λατρεις των πικαντικων γευσεων η συγκεκριμενη τυροσαλατα με την ποικιλια τυριων θα "κλεψει" καρδιες...Ιδανικη για τσιπουρακι,ουζακι και κρασακι. Δοκιμαστε την!!!

svg15
Μερίδες: 1 μπολ
Εύκολο

Συστατικά

  • ροκφορ 100 γρ.τυρι
    φετα 100 γρ.τριμμενη
    κατικι 100 γρ.Δομοκου
    μανουρι 100 γρ.
    γιαουρτι 100 γρ.στραγγιστο
    ελαιολαδο 1 φλ.τσαγιου
    ξυδι 2 κ.σουπας
    αλατι
    πιπερι
    ριγανη 1 πρεζα
    παπρικα γλυκια η’καυτερη αναλογα τα γουστα οση θελετε (εγω εβαλα καπνιστη)

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Βαζουμε ολα τα υλικα σε ενα μπολ
  2.  και τα ανακατευουμε.
  3. Στην συνεχεια τα βαζουμε στο μουλτι
  4. και τα ενωνουμε ελαφρα.Την αδειαζουμε σε ταπερ και την τοποθετουμε στο ψυγειο και οποτε θελουμε την σερβιρουμε.
  5. Μπορουμε να την σερβιρουμε σε καποιο τραπεζι με μεζεδακια,να την προσφερουμε με κριτσινια,τορτιγια τσιπς ,καθως επισης ενας πολυ ωραιος και νοστιμος τροπος σερβιρισματος ειναι να παρετε φυλλο σφολιατας με κουπ πατ κοβετε στο σχημα που θελετε..και μερες που ερχονται μπορειτε να κοψετε σε σχημα αστεριου.
  6. Τα μισα τα αφηνετε ως εχουν και τα αλλα μισα με ενα εξαρτημα απο κορνε ζαχαροπλαστικης ανοιγουμε στη μεση του αστεριου μια τρυπα.
  7. Στρωνουμε λαδοκολλα σε λαμαρινα του φουρνου,βαζουμε τα κανονικα αστερακια με λιγη αποσταση μεταξυ τους και απο πανω ακουμπαμε τα αστερακια με την τρυπα
  8.  και τα ψηνουμε στους 180 βαθμους σε προθερμασμενο φουρνο στον αερα μεχρι να χρυσισουν.
  9. Αφου ψηθουν τα αφηνουμε να κρυωσουν. Τοποθετουμε σε κορνε την τυροσαλατα και γεμιζουμε τα αστερακια μας.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 11 Δεκεμβρίου 2013