ΥΛΙΚΑ:(Για 6 ατομα)
1 πακετο ζυμαρικα πεννες η φιογκακια
70γρ. ελιες ψιλοκομμενες σε ροδελλες
1 μεγαλο κρεμμυδι ψιλοκομμενο σε κυβους
2 κονσερβες τονο σε νερο/λαδι
2 1/2 κουταλιες σουπας μαγιονεζα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βραζουμε τα ζυμαρικα σε αλατισμενο νερο και μολις γινουν τα σουρωνουμε καλα και τα βαζουμε στη σαλατιερα μας.
προσθετουμε τα υπολοιπα μας υλικα και ανακατευουμε μεχρι να παει παντου η μαγιονεζα.
Σερβιρουμε ζεστα η κρυα στα πιατα μας και αν θελουμε γαρνιρουμε με ψιλοκομμενο μαιντανο.
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Ειναι ενα παρα πολυ ελαφρυ και νοστιμο πιατο που τρωγεται καλυτερα κρυο και μπορει να φαγωθει μονο του η συνοδευτικο σαN σαλατα!!
Προσωπικα το χω συχνα στο μενου του μηνα ειτε κανω διαιτα ειτε οχι.Μ αρεσει πολυ!!
 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δείτε επίσης