ΖΥΜΕΣΜΠΟΥΦΕΣ

ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΖΥΜΗ ΤΥΡΙΟΥ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ!!!

Η ευκολοτερη και πιο γρηγορη ζυμη με τυρι κρεμα για να φτιαξουμε οτι σνακ θελουμε. Για το κολατσιο των μικρων,για τον μπουφε,τα γενεθλια. Δοκιμαστε την!!!

Μερίδες: 30 κομμάτια
Πολύ εύκολο

Συστατικά

  • ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ
    Βουτυρο soft (μαλακο) 250 γρ.
    τυρι κρεμα 200 γρ.
    αλευρι 500 γρ. που φουσκωνει μονο του
    αλατι 2 κ.γλυκου
    ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
    γκουντα 100 γρ. τριμμενο
    καπνιστο τυρι τριμμενο 100 γρ.
    φετα 100 γρ.τριμμενη
    αβγα 1 χτυπημενο
    πιπερι φρεσκο
    μοσχοκαρυδο 1-2 πρεζες τριμμενο
    γαλα Λιγο για επαλειψη
    σουσάμι για πασπαλισμα

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Βαζουμε στον καδο του μιξερ ολα τα υλικα για την ζυμη,βαζουμε και το εξαρτημα του μιξερ τον γαντζο,και ξεκιναμε το χτυπημα στην αρχη σε χαμηλη ταχυτητα να μην πεταχτει το αλευρι και κατοπιν αυξανουμε την ταχυτητα.
  2. Στο λεπτο η ζυμη μας ειναι ετοιμη,απαλη και βελουδινη.
  3. Την τυλιγουμε σε σελοφαν και την αφηνουμε στο ψυγειο για 1/2 ωριτσα.
  4. Ετοιμαζουμε την γεμιση.Ολα τα τριμμενα τυρια σε μπολ,το χτυπημενο αυγο,τα μυρωδικα και ανακατευουμε πολυ καλα να ενωθουν μεταξυ τους.
  5. Αφαιρουμε την ζυμη απο το ψυγειο,παιρνουμε λιγη ζυμη στο χερι μας,την πλαθουμε μπαλιτσα,την πατικωνουμε στον παγκο μας με το χερι.
  6. Βαζουμε λιγη γεμιση διπλωνουμε και με πηρουνακι πιεζουμε και κλεινουμε την γεμιση. Μπορουμε να δημιουργησουμε διαφορα σχεδιακια να ποικιλουν στις πιατελες μας.
  7. Τα τοποθετουμε στην λαμαρινα του φουρνου μας,τα αλειφουμε με την βοηθεια πινελου με γαλα,πασπαλιζουμε με σουσαμακι
  8. και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στον αερα στους 170-180 βαθμους για 25-30 λεπτα αναλογα το φουρνο μας μεχρι να παρουν ενα χρυσοκιτρινο χρωμα.
  9. Τα αφαιρουμε απο το φουρνο και τα απολαμβανουμε ζεστα ακομα και κρυα ειναι φανταστικα.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 7 Οκτωβρίου 2015