ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ MARZIPAN ΓΕΜΙΣΤΑ!!!

Υπεροχα σε γευση,αρωμα,εμφανιση,πανευκολα σοκολατακια με αμυγδαλοπαστα γεμιστα με ολοκληρα γλασαρισμενα κερασια. Δικα σας!!!

svg20
Μερίδες: 28 κομμάτια
Εύκολο

Συστατικά

  • marzipan 450 γρ. (αμυγδαλοπαστα) ετοιμη εμποριου
    Γλασαρισμενα κερασακια τοσα οσα τα σοκολατακια για την γεμιση
    κουβερτουρα 250 γρ. λιωμενη

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Πλαθουμε την αμυγδαλοπαστα με τα χερια μας.
  2. Κοβουμε μερος της 15 γρ. για το καθε σοκολατακι.
  3. Ανοιγουμε με την παλαμη μας την καθε μπουκια αμυγδαλοπαστας
  4. τοποθετουμε στο κεντρο απο ενα κερασακι
  5. το κλεινουμε μεσα
  6.  και το πλαθουμε σε στρογγυλο σχημα.
  7. Αφου τελειωσουν τα υλικα μας τα τοποθετουμε στην καταψυξη 1 ωριτσα.
  8. Λιωνουμε σε μπεν μαρι την σοκολατα,βουταμε ενα ενα σοκολατακι μεσα να καλυφθει καλα απο την σοκολατα.
  9. Κραταμε λιγο να στραγγιξει απο την περιττη σοκολατα
  10. και τα τοποθετουμε σε λαδοκολλα οπου εχουμε στρωσει
  11. στον παγκο εργασιας μας να στεγνωσουν καλα,
  12. και απολαμβανουμε.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 29 Νοεμβρίου 2017