Απο τα καλυτερα γευστικοτερα κοτομπιφτεκια που εχετε δοκιμασει ποτε.
Δεν υπαρχουν λογια να περιγραψει κανεις την νοστιμια τους,το μονο που εχετε να κανετε ειναι να τα δοκιμασετε..
Απολαυστε τα!!!

ΥΛΙΚΑ (για 6 κομματια)
500 γρ.κιμα κοτοπουλου απο φιλετο στηθος
8 φρυγανιες τριμμενες
1 ξερο μεγαλο κρεμμυδι τριμμενο
1/2 πρασινη πιπερια τριμμενη μαζι με το κρεμμυδι
2 σκ.σκορδου λιωμενες στην πρεσα
3 κ.σουπας μαιντανο ψιλοκομμενο
2 κ.σουπας φρεσκο δυοσμο ψιλοκομμενο
1 κ.γλυκου ριγανη
3 κ.γλυκου παπρικα καπνιστη
1 κ.γλυκου καρινο για κοτοπουλο(mix μπαχαρικων)
Αλατι
1 κ.σουπας ξυδι
2 κ.σουπας γαλα
70  ml ελαιολαδο
Για την γεμιση
6 φετες μπεικον
6 κομματια σε μεγεθος σπιρτοκουτου τυρι τσενταρ
2 κ.σουπας μουσταρδα
2 κ.σουπας κετσαπ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε λεκανη βαζουμε τον κιμα με τις τριμμενες φρυγανιες

 και ολα τα υπολοιπα υλικα.

Ζυμωνουμε πολυ καλα και τοποθετουμε στο ψυγειο για 1 ωρα τουλαχιστον.

Ζυγιζουμε καθε κομματι που θα πλασουμε σε μπιφτεκι να ειναι 150 γρ.περιπου.
Ανοιγουμε καθε κομματι αλειφουμε με κετσαπ και μουσταρδα 

οπου τα εχουμε κανει mix

 προσθετουμε ενα κομματι μπεικον και ενα κομματι τσενταρ 

διπλωνουμε-κλεινουμε την γεμιση καλα και τα απλωνουμε σε ταψακι.

Προσθετουμε λιγο νερακι και ελαχιστο ελαιολαδο

 και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους μεχρι να ροδοκοκκινισουν τα μπιφτεκια μας και απο τις δυο πλευρες.

Συνοδευουμε με σαλατα εποχης,πατατες τηγανιτες και μια σως απο γιαουρτι,μαγιονεζα,λιγη μουσταρδα με κετσαπ και καπνιστη παπρικα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δείτε επίσης