Σημειωση:Αφού αφήσουμε να κρυώσουν καλά, μπορούμε να διατηρήσουμε τις σουσαμομπουκιές τραγανές σε αεροστεγές κουτί. Μπορούμε αντί να βάλουμε το σουσάμι μέσα στη ζύμη να τα τυλίξουμε απέξω με σουσάμι. Γενικά πρέπει να θυμόμαστε πως οτιδήποτε τραγανό, μπισκότο, κουλούρι κ.λπ. φτιάχνουμε, θα πρέπει να μην παιδεύουμε-ζυμώνουμε για πολλή ώρα τη ζύμη γιατί θα σφίξουν τα κουλούρια μας.

Η συνταγη ειναι της Αργυρως Μπαρμπαριγου

Δείτε επίσης