ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Αν φτιαχνετε λουκανοπιτακια,καλο ειναι πριν γεμισετε τη ζυμη με λουκανικο να βαλετε λιγο κετσαπ-μουσταρδα!δινει ακομα μεγαλυτερη νοστιμια! Προκειται για μια πολυ νοστιμη και τραγανη ζυμη η προελευση της ειναι απο κυπρο.Τρωγoνται ευχαριστα ακομα και την επομενη μερα.
Την συνταγη αυτη την ειχε δωσει εδω και πολλα χρονια οταν εγω ημουν μικρο παιδακι η ξαδερφη της μητερας μου,οπου διεμεναι στην Κυπρο,δηλαδη Κυπριακη πεντανοστιμη συνταγη.Συνταγη ιδια με την δικη μου στο διαδυκτιο ειναι αντιγραφη της.

Ποσοτητες τυριων δεν μπορω να σας δωσω,απλα για την δοση αυτη της ζυμης,χρειαζεται ενα πιατο βαθυ με τριμμενα τυρια.βγαινουν 40 τυροπιτακια

Δείτε επίσης